tirsdag 24. april 2007

Like før.....

Ja det er mye som skal klaffe når man skal lage et blad! -Men alt har gått over all forventning!!! Nå er det like før det kommer ut til kundene,og jeg er så utrolig spent! Vi har fått så mye positive tilbakemeldinger,og forventningene er skyhøye....Og jeg gleder meg vannvittig til å holde bladet i hånden og stå på messe til helgen!!! Det kommer fra trykkeriet og hjem til meg i morgen.noe skal til Interpress og Narvesen,resten kommer hjem til meg som jeg skal ha med meg på messa...whiiiii!!!!

Og så har jeg blitt 40 år!!!! Det er faktisk ganske koselig men også litt rart!!!!:-)

8 kommentarer:

Catrine sa...

Gratulerer med vel overstått 40-års dag! Og så spennende med bladet! Jeg gleder meg stort!

Camilla sa...

Så utrolig spennende. jeg gleder meg super mye til å kjøpe bladet på lørdag. vi sees på messa:)

Ellen sa...

Wow - det må være utrolig spennende, ja!! Gleder meg til å se bladet, jeg også. Lurer på om jeg må få en utskremt bergenser til å kjøpe til meg - er litt usikker på hvor jeg kan få tak i det her nemlig. Masse lykke til med lanseringa! (Og grattis med overstått bursdag!:o))

mari sa...

Gleder meg til å få fingrene i et av bladene dine! gratulerer med vel overstått bursdag(foressten, hadde aldri tippa deg på 40...)

Synnove Olava sa...

Gratulerer med vel overstått 40 års dag.... Hurra, hurra, hurra....

Gleder meg veldig til å se og lese "Vi scrapper"...., tror det blir en spennende messe...

Ha en scrappende gal kveld... :-)

Linn Kristin Stølan sa...

Ja, tenk at nå er bladet her!!!!!!!!!!! Hi hi hi- gleder meg til å stå på stand med deg, altså. Og blir så koselig å få vist fram produktet, og hilse på masse koselige scrappedamer. Messe er gøy, gøy, gøy!!!!!!!!!!!

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag! 40 år er da vel ingen alder!! Kanskje vi sees i morgen, håper nemlig at jeg får meg en tur på messen, og da har jeg tenkt meg innom standen deres for å kjøpe blad!

Livy sa...

Gratulerer så mye med vel overstått 40 årsdag!

Vil også gratulere så mye med det utrolig flotte bladet dere har publisert! Det er bare helt knall!! Stå på!
Klem Livy