lørdag 7. april 2007

Bursdagsgave fra min kjære!!!
Kjærsten min har slått på stortromma og kommet hjem med dette bilde!
Vi har det foreløbig på hjemlån for at vi ville se om det passet. Det eneste jeg syntes er galt med det er at det er for mye gult i det,og rammen rundt er også gul. Det går sikkert ann å gjøre noe med det,men jeg syntes at med denne prisen må alt stemme.
Vi har kjøpt det på et galleri nede i byen,kunstneren heter Louise Kamal. Det er dekopage av orkide og naken dame samt noe skog. Bildet heter Naturens omfavnelse,og er jo helt nydelig da!!! Hva tror du?

16 kommentarer:

ania sa...

Ikke dårlig - jeg liker det! Synes dog den kanskje ser litt naken ut på veggen der sånn alene og uten ramme - men det er kanskje bedre irl? Gratulerer med dagen da forresten :)

Nina`s Rosa verden sa...

Takk for det Ania!! Dagen er ikke før den 21 da....
Takk for at du deg tid,og fortsatt god påske!!

Inger-Marie sa...

Nydelig bilde - likte det svært godt!

Nina`s Rosa verden sa...

Takk for det Inger-Marie!!

aase sa...

Jeg synes bilde var rålekkert!!! Litt puter og annet gjør nok siste finich der, dette kan du jo så jeg vil gjerne se den "nye" stuen ferdig!!

Heidi sa...

Gratulerer med dagen!!
Bildet er flott det, men ikke ett bilde jeg ville kjøpt tror jeg....som du skriver syntes jeg også det er mye gult i det, samt at det er endel rosa. Dette binder jo opp øvrig fargebruk i stuen endel....utfra mine øyne altså. (Men smaken er jo som baken.)
Lykke til med valget!!! Og WOW for en mann du har...flott bursdagsgave da!!!

Heidi

Monica sa...

Jeg syns bildet var knallfint! Og jeg er mektig imponert over mannen din altså! Er forøvrig enig i at fargen(e) på bildet er såpass fremtredende at de virkelig må stemme i stuen din (og hodet ditt) for at det skal passe inn. Men bildet i seg selv syns jeg som sagt var kjempefint! :)

Hege! sa...

Jeg syns at bildet var vedig flott jeg da!
Det var en veldig fin ro over det syns jeg.
Og ja, gratulerer med dagen ja!

Klem

Nina sa...

Jeg syntes bildet var nydelig *sukk*

Nina`s Rosa verden sa...

Må bare si takk for svar her,men jeg har ikke bursdag før 21.april altså :-)

Kjersti sa...

Synes det er et nydelig bilde da... :)Litt for gulhvitt etter min smak dog. (siden du spør) Men kanskje med ramme ?

Anonym sa...

Helt nydelig bilde! Enig med de andre har i at det er litt for mye gult i, og jeg ville vel valgt litt andre farger siden det er såpass stort og fremtredende. Imponert over mannen din som kommer hjem med sånne gaver :)

Camilla sa...

Så utrolig snill mann du har Nina, som kjøper sånne flotte gaver til deg. Veldig imponert altså!!!

Synes det blir vanskelig å si noe om fargene i bildet når man ikke vet hvordan resten er tenkt. Med farger ellers i stuen. Foruten det så var det et nydelig bilde. Men det er jo som du sier viktig at alt stemmer når man skal kjøpe seg et lite stykke kunst!!!

Catrine sa...

Wow - for en bursdagsgave!
Jeg synes bildet er virkelig lekkert - nydelig!
Ha en fortsatt fin påske! :)

Linn Kristin Stølan sa...

Heisann! Herlig bilde - jeg likte det veldig godt. Flott stemning, og det var friske og fine farger. Men du må jo tenke gjennom hvordan det vil passe med det "galleriet" du har sett for deg. Jeg vet jo hva du føler om gult (og det gjør vel egentlig jeg også), men syntes det passet veldig godt på dette bildet. Fikk assosiasjon til sol. Lykke til med valget!

Kirsten sa...

Måtte bare innom for å kikke på bildet en gang til jeg ;)
Det er et flott bilde da, men jeg syns det er veldig vanskelig å uttale meg uten å ha sett stuen skikkelig, liksom.
Jeg sliter veldig jeg også om dagen, skal kjøpe et bilde til stueveggen selv, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilke bilder jeg skal velge *fnis* Det er like før mannen gir meg opp her *fnis*
Snakkes plutselig!

*klem*

Kirsten