onsdag 29. november 2006

En Lidenskap!Hva er vel dagen uten!!!!
En deilig latte eller en sterk espresso.
Bare det å ha et valg gjør dagen fullkommen!!!
Min lille luxus i hverdagen er å kjøpe nykvernet kaffe på kaffebrenneriet,eller en kaffekos butikk.Duften er helt fantastisk!!!
Denne flotte maskinen fikk jeg av kjærsten min da jeg skulle gå ut i svangerskapspermisjon med siste mann.
Han var redd jeg skulle gå for mye på kafè tror jeg,så han sikret seg at jeg var hjemme da han kom hjem fra jobb!!(hi hi)
Det ble mange gode stunder jeg koste meg den tiden.Bare så leit at det gikk så altfor fort.
Nå er hverdagen brått blitt travel,og maskinen står så fint på kjøkkenet.-Men da helgen kommer..... ja da er det god kaffe som står på menyen!!!

4 kommentarer:

Linn sa...

Heisasnn! Gratulerer med en flott blog! Her skal jeg følge masse med. Jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med deg, og for at vi deler denne fantastiske hobbyen. Vi snakkes nok snart :)

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Gratulerer med blogg! Det blir gøy å følge med her, du er flink til å skrive :D Ønsker deg en fin helg!

Camilla sa...

Hei Nina

Flott blog du har fått deg! Skal følge med her. Så fine bidrag du hadde til Diva november, har stemt på deg på flere av oppgavene. Du er blitt en superflink scrapper! Gleder meg til å se mer LO`er fra deg fremover. Håper vi treffes hos papertrends 15 desember.

Ha en flott dag:)

Rita sa...

Heisann, der var du jo :)
Så koselig blogg du har fått deg. Kommer til å følge med her inne i den rosa verden din (liker sånne rosa verdner jeg :o) )
Koselig å hilse på deg i går. Tror det hadde blitt litt for dyrt for meg å tatt sånne ekstravakter hos Bikuben. Hadde iallefall IKKE gått i pluss. Det er helt sikkert!! LOL
Ønsker deg og dine en riktig god helg, så sees vi vel snart :)