onsdag 29. november 2006

Verdens beste hobby!


Jeg er så glad for at jeg har funnet en hobby som scrapping!
Ikke bare storkoser jeg meg med alle papirene og stæsjet-jeg har også fått en ekstra interesse for foto og fotografering! Jeg har alltid tatt bilder,men nå har jeg satt meg mer inn i innstillinger og sånt som jeg ikke brydde meg så mye om før.Dessuten så tar jeg haugevis av bilder!!! Har gått et fotokurs med Gudrun Loenncken,og har lært meg litt om teknikker man kan bruke når man skal ta fine bilder.Et kjempefint kurs jeg kan anbrfale på det varmeste!!!!
Denne hobbyen har også gitt meg mange nye bekjentskaper som jeg har troffet via nett og på alle treffene jeg har vært på!
I starten syntes jeg det var litt skummelt å gå på treff.Fikk litt prestasjonsangst,men na begynner jeg å bli litt dreven,hi hi!
Det er mange inntrykk som fordøyes,og kreativiteten bobler over til du nesten blir utmattet av det!! Det er en skikkelig vitamininnsprøytning hele greia!!!!
Mange hyggelige og flinke scrappere kommer jeg i kontakt med hele tiden,og det ser ut til at denne hobbyen er en lang reise i den rosa verden for meg!!!!

Ingen kommentarer: