tirsdag 2. januar 2007

Skisse-o-Mania 2007Hver mandag på forumet scrapping.no legges det ut en skisse hvor man kan sende inn. Den som vinner får poeng,og må lage en skisse for neste uke. Jeg syntes det er kjempemoro å scrappe etter en skisse! Moro å løse oppgaven på en måte. En lo kan bli så forskjellig alikevel.Et spark bak er det også,så jeg prøver meg!! Her er skisse nr.1

4 kommentarer:

Vibeke Spigseth sa...

Hei på deg, kjære venn!

Ser på arbeidene dine her i bloggen, og de er nydelige! Gleder meg til å se mer av BOMen din!

Nå er jeg endelig i gang med bloggingen igjen jeg også,- deilig med en ny start og et nytt år!

Gleder meg til Torsdag,- håper vi sees!

Klem fra meg!

Camilla sa...

Hei på deg Nina

Så flott at du har hivd deg med på skiise-o-mania også. blir kjempespennende å se hva du har kommet opp med. Personlig digger jeg å jobber med skisser, og ihvertfall når man kan tolke dem litt fritt. På scrapping.no er det ganske strenge regler da, men det går bra det også.

Hadde vært super koselig å treffes på et treff igjen snart, eller kanskje vi skulle arrangert vårt egne lille private treff, det hadde også vært hyggelig.

Og du bare si ifra om du trenger hjelp til å lære å sy sammen en 12x12 LO, spesielt dersom du har photoshop elements. Det er den enkleste ting i verden med dette programmet.

Har du foresten fått opp CC din enda?

Håper vi sees snart ihvertfall

Klem Camilla

Camilla sa...

Så flott at du har lært deg å sy sammen LO i PS. Jeg kan hjelpe deg med CC jeg vettu. Nå har jeg vært syk siden nyttårsaften. Først halsbetennelse, så streptokokker. tilbake hos legen idag med bihulebetennelse. To forskjellige pencilin kurer og hostesafter, men ingenting som hjelper enda. Får se nå da.

Har kjempedårlig samvittighet for det er en super travel periode på jobben og istedenfor å være borte burde jeg jobbet masse overtid. Håper jeg snart er på beina igjen.

Når det blir litt roligere på jobb må vi få til et slikt treff, det hadde vært super koselig.

Rita sa...

Oi, her var det komme masse fint siden sist gang jeg var inne og kikket. "Størst av alt...." LOen din var jo bare nydelig. Gratulerer med overstått 20 års jubeleum. Det er ikke værst må jeg få si :) Stjerne gutt LOen din var jo også bare helt skjønn.