lørdag 2. mai 2009

Scrapping the music feirer NSD


Scrapping the music feirer NSD og har en utfordring om å skrive hva scrapping betyr for meg, skal prøve å fatte det litt i korthet.
Jeg har alltid sakt at scrapping er terapi, og det gjør at jeg virkelig kobler ut all stress og andre tanker og bare koser meg glugg. Det å skape noe har alltid gitt meg en god følelse og trangen til å skape noe er ofte tilstede. Den kommer å går, men kjenner at scrapping er noe jeg vil holde på med resten av livet. Har alltid likt å lage album og samle på minner, så jeg har egentlig scrappet fra jeg var tolv, tretten år gammel.
Det å fortelle en historie og beholde minnene er vel det jeg mener scrapping er, formidle historien videre i generasjoner så barna mine kan lese hvordan jeg så på de da de var små. Lese verbalt hvor glad jeg er i de, det kan nemlig ikke sies for ofte.
Nå om dagen er jeg tilbake til stilen som jeg begynte på, nemlig clean and simple, og Cathy Zielske er en av de jeg blir inspirert av. Har akkurat avsluttet et kurs med henne og jeg liker at hun setter bildene og journalingen i fokus.

3 kommentarer:

Gro aka emrille sa...

For en herlig beskrivelse av hva scrapping er for deg! Kjenner meg så godt igjen i det du skriver.
Ønsker deg en god dag:)

Elisabeth sa...

takk for herlig lesning....kunne omtrent signere deg på alt du skriver her.....selvutnevnt tekstoman som jeg er.....

håper du får en fin fin dag videre..og så håper jeg at vi treffes igjen i oktober på papirfest .....

Elisabeth sa...

psst, du har ikke bloggadresse til hun Cathy?.....skulle likt å sett---hihi