mandag 16. mars 2009

Scrappeforberedelser og helgemodus!
Ja det er bare mandag, men uka går fort, og denne uken er det TRAVELT! Skal jobbe litt for Fiskars og demonstrere litt i deres kampanje hos Binders, så det blir litt farting denne uken. Fredag braker helgen med messetreff og jeg jobber litt med bilder om dagen og håper at scrappelysten kommer tilbake og skolearbeid blir lagt litt på hylla. Heldigvis så er det litt roligere dager på skolen om dagen. Fredag den 13. mars falt Kasper på sklia i barnehagen og brakk benet, så nå humper han rundt på gips. Heldigvis så kommer han seg litt avgårde uten at vi må bære så mye!Dette må jo også dokumenteres og er et godt scrappetema!!!
Ha en fin uke!!!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

hihi, begynte å lure på om updatingen på bloggen min var gått helt i stå.... helgemodus tenkte jeg....sitter jo her og tenker på helga men den neste er liksom laaaangt fremover i tid...hihi....

brukket ben ja, huff og huff, det var den uflaksen for x antall år antar og håper jeg....jøjje meg....

håper inderlig at du får ei herlig helg da.....stooor sørlandsklem

Camilla sa...

Hei på deg!!

Takk for koselig hilsen i bloggen min. Har blitt lite scrapping på meg også om dagen. Hadde super lyst til å dra på messetreffet på sørum, men jeg har Emilie den helgen så det ble vanskelig å få til. Tenkte å prøve å ta en tur på messen da ihvertfall for å se om det var noe nytt spennende og kanskje skravle litt med kjentfolk.

Stakkars Kasper da som har brukket benet, også på fredag den 13. maks uflaks...

Så at du skulle demonstrere litt for fiskars, fikk faktisk et sånt blad i postkassen idag hvor det stod om det. Skal du til binders i ski??

Håper vi sees snart:-)

Stor klem fra meg

Camilla sa...

Da skal jeg prøve å få til det :-)