onsdag 2. juli 2008

Flaskepost


Vi var på stranda i dag, og en mann informerte om at det snart skulle slippes ut 100 flasker hvor i en av de var gjemt et gavekort med sydentur i!!!
Simen eldstemann og jeg stod klare på startstreken da mannen ropte KLART og vi svømmte for livet!!!
Det var full kaos for å komme seg ut av menneske massen og fange en flaske. Jeg kavet til meg to flasker og kom meg sånn passe ut av folkemengden og fikk øye på mannen i båten som ropte forsiktig at han hadde en flaske til. Damen som var nærmest ble knipset villt, og selvfølgelig var det denne flasken som var vinnerflasken.
Jeg svømmte slukøra tilbake inn på land med mine to flaskepost. Simen hadde fanget fem stk, og det viste seg at det var noen trøstepremier og noen gavekort i de andre flaskene, så jeg var rimelig stolt jeg da det lå 7 stk gratispakker med grillpølser fra Gilde når mannenkom hjem fra jobb!!!
Nå blir det pølsefest!!!!!

5 kommentarer:

Huset i skogen sa...

Så morsomt selv om det ikke ble hovedpremien! Grillpølser er da bra det å:)

aase sa...

Så morsomt med flaskepost da nina!! Jammen var det kommet mange flotte LO er hos deg!! sommerskolen er et flott tiltak!! Jeg skulker så mye jeg kan som vanlig........møter opp sånn litt når det passer meg!!!

Ha en flott sensommer Nina, for sommeren er slutt når som helst ser det ut på mine sommerblomster...

Linn sa...

Hehe! Pølser er like bra som syden-tur...

Herlige LOer du har laget også : ) Her er det maling av tak på programmet, men håper jeg får scrappet litt i løpet av sommeren. Savner det, ja. Hilse!

Maria sa...

Hei. Håper du snart kommer igang igjen på skolen. Høres utrolig spennende ut forresten! *Hva skal du bli når du blir stor* *fnis* - spørsmål..... Må jo være flott å lære nye ting hele tiden - i alle fall for en periode!!
Kjøpte bladet deres for første gang og ble imponert og en smule inspirert!!
MÅ bare prøve meg litt på scrapping..
Ha en fin dag og en fin uke!

Kristina sa...

Dumt at det ikke ble noe sydentur da, men moro alikevel sikkert. :) Syns jeg ser for meg kaoset.