lørdag 17. november 2007

JULEVERKSTED

Nå er det jul igjen....iallefall nesten!!
Var på juleverksted hos Pelle i går og var ganske så produktiv! Fire kort på en kveld,slett ikke dårlig(det ene ble kjøpt opp av en hemmelig agent):-)

Det er litt rart denne jula...alle butikkene er pyntet for jul, og peppekakeboks nr.3 er vel fortært. Julesanger er lastet inn på ipoden og jeg kjenner at det er en fin tid!
Men vi reiser bort fra alt sammen den 21 desember. Bort fra juleribbe og surkål og glade jul med sølvguttene. Tengte at det skulle bli deilig med sol og sommer i thailand, men kjenner på hvor norsk jeg egentlig er nå!!!
Jeg får kose meg med førjulstiden og julekortproduksjon så lenge!!!

For tidlig å si God jul kanskje.......:-)

6 kommentarer:

Heidi sa...

Stilige kort Nina!!!! Her er vi også på god vei ned i boks tre med pepperkaker...*fnis*...Truls lurte også på om vi ikke kunne gå og finne juletre i dag, det var jo så koselig når det sto i stua sa han...

Spennende å skulle reise bort til jul da, har dere gjort det før???
Kunne godt tenkt meg det selv jeg, men føler at jeg "frarøver" besteforeldre og oldeforeldre noe dersom jeg tar med meg gutta bort...

Ha en flott helg!!

Nina`s Rosa verden sa...

Hei Heidi!
Har aldri vært borte i jula før nei.
Svigermor er 70 år og har invitert alle mann alle. Så har mamma og søstern min med familier også slengt seg med, så vi er ikke alene!!!
Kos deg videre med peppekakene:-)

Fatima sa...

Nydelige kort. Håper agenten som kjøpte et kort ga deg en god pris !

tovetyll sa...

åå hyggelig med jul:D
det er ikke en agent jeg kjenner vel, som kjøpte det kortet, det er ikke sånn at jeg har sett det vel...for hvis jeg har det, så var det helt FANTASTISK fint!!!!
(uansett så har jeg sett et kort du har laget, som var nettopp fantastisk fint!):)

tovetyll sa...

heia Nina:) Jeg vet jo at du er i Thailand, men kanskje du leser blogg likevel? ønsker deg superfantastisk jul og godt nytt år!!
vi sees:):) stor klem fra Tove**

Anonym sa...

i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.