onsdag 14. mars 2007

Spennende dager!!!


Nå er det så mye spennende som skjer om dagen!!!
Jeg med på jakten på påskeegget på Minneriket!!! Det er en lagkonkuranse som handler om scrapping og spørsmål som skal lede deg til hvor påskeegget er gjemt. Jeg er på lag med KKK,Vestlandet og Sykepleier!!! Tre herlige damer som jeg chatter med hver kveld på msn. -ja msn må man ha!!! Det er ikke måte på hva denne lidenskapen fører med seg!!!

Og lidenskapen har også ført meg til å være med på å lage et norsk scrapbooking magasin -Vi Scrapper!! Magasinet over alle magasiner!!!Det blir så utrolig bra! Det må jeg bare si!!! Eller hva Linn og Vibeke :)
Det er siste innspurt nå før det går i trykken, og lanseres på messa på Skedsmo 26 april.Vi gleder oss vannvittig!!!
-Og siden jeg ikke får lov å vise frem noen loèr før det, så viser jeg et bilde av Kasper på karneval i barnehagen! En Supersøt bamse!!!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Så søt liten Kasper da. Skjønner godt at du har sommerfugler i magen nå. Må være utrolig spennende å vente på lanseringen av bladet. Gleder meg masse til å se det:) Skal prøve å få levert et bidrag til dere før fristen, men det har vært litt hektisk de siste ukene og til helgen skal jeg på hyttetur til Risør.

Håper alt ellers står bra til med deg og dine:)

Klem Camilla

Catrine sa...

Så søt liten bamse! :)
Jeg gleder meg masse til bladet deres lanseres! Lykke til med innspurten!

ania sa...

Så skjønn han er da :D Gleder meg til å se hva dere kommer med! :) Og håper du/dere fortsatt koser dere med påskejakta :D

Anonym sa...

Så søt liten bamse! Gleder meg innmari til bladet deres kommer - lykke til med innspurten :D