tirsdag 30. september 2008

Herlig tegning!


Var dene herlig eller?
Måtte bare scanne den og legge den inn, kanskje jeg kan bruke den til noe siden:)

søndag 28. september 2008

På Treff i Gjøvik!


Vi hadde en fantastisk tur til Gjøvik på lørdag.
Det var scrapping i fokus fra morgen til kveld, en skikkelig jentetur!
Kjersti, Silje og jeg kjørte oppover i samme bil(buss:-) hvor Kjersti var sjåfør, noe hun utmerket kunne!
Vi kom til dekka bord ved 12 tid hvor damene allerede var i full gang med papirprosjekter. Butikken hadde et utrolig koselig lokale stappet med masse deilige sccrappesaker og en stakkars student fikk vann i munnen:-) Klarte å få handlet meg et deilig skinn album ( Tim Holst)som var perfekt til mine stempler, noen ark og litt stæsj.
Her er et av resultatene fra treffet, en lo av eldstemann Simen.
Denne turen tar jeg gjerne igjen!!!

søndag 21. september 2008

Veien blir til......


Det var det aller aller siste treffet på Papertrends denne fredagen, og jeg må si jeg syntes det var utrolig trist. Den ofisielle avsluttningen hadde vi for noen uker siden, med taler, kaker og det som skulle til for ar det skulle bli en fin avsluttning. Men denne fredagen var ekstra vemodig, og det å si "hade" ville jeg helst ikke si, og gjorde det heller ikke.
Jeg hadde tilfeldig laget en layout som fikk tittelen Veien blir til mens man går, og det er jo nettop det den gjør, man vet ikke hva morgendagen bringer. Man kan jo også si at man begynner med blanke ark!!!

lørdag 13. september 2008

På`n igjen!





Så er det full fart med 3. semester på Norges Kreative Fagskole. Skolen som aldri sover. Oppgavene kommer på rekke og rad, så nå blir det vel labrere på scrappefronten utover.Ikke det at jeg kan skryte så veldig av produksjon, men føler jeg har hatt en god prosess det siste:-) Kan ikke se det så godt i denne bloggen, men håper jeg kan bli litt flinkere med oppdateringer:-)